T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZİNCAN / TERCAN - Tercan Halk Eğitimi Merkezi

Tercan Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0446 441 32 56
Belgegeçer
0446 441 32 56
WEB
https://tercanhem.meb.k12.tr
Adres
KAZIM KARABEKİR MAH. ESENTEPE KÜME EVLERİ NO 12A TERCAN / ERZİNCAN
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yaygın eğitimi (halk eğitimini) her yönü ile uygulayan ve kurumsallaştıran, çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilikleri topluma aktaran ve bu şekilde toplumsal mutluluğa ve kalkınmaya katkı sunan bir kurum olmaktır.
Misyon
Halkın yaşam kalitesini yükselterek, toplumsal refahı artırmak için; hayat boyu öğrenme anlayışı içerisinde, toplumdaki her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek her türlü yaygın eğitim programları ve etkinliklerini uygulamaktır.
Başarılar
2016-2017 Eğitim öğretim yılında minikler 13-14 yaş grubunda Onurhan DURAN 47 kiloda Antalya da yapılan Grekoromen Stil Türkiye Şampiyonasında altıncı olmuştur. _________________________________________________________________________________________________________ 2015-2016 Eğitim öğretim yılında minikler 13-14 yaş grubunda ilimizde yapılan il seçmesi elemelerinde kilolarında birinci olan Bilal DUMLU, Onurhan DURAN, Yusuf KURUKOL ve Aziz Taha POLAT Artvin’de yapılan grup şampiyonalarına katılmaya hak kazanmışlardır. Ayrıca bu öğrenciler kilolarında ilk sekize girerek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanmışlardır. __________________________________________________________________________________________________________ 2014-2015 Eğitim öğretim yılında Erzurum’da yapılan Bölge şampiyonası Grekoromen Stil yıldızlar müsabakalarında minikler 13-14 yaş grubunda, Burak ÖDEMİŞ ikinci, Burak BEKET üçüncü olmuş, Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardır. _________________________________________________________________________________________________________ 2013-2014 Eğitim öğretim yılında yapılan güreş eğitim merkezi bölge şampiyonası seçmelerinde, minikler 13-14 yaş grubunda Yusuf KURUKOL birinci, Muhammet YALÇIN ise üçüncü olmuştur. Ayrıca Muhammet YALÇIN, Yusuf KURUKOL, Onurhan DURAN ve Halit IŞIK Güreş Eğitim merkezlerine girmeye hak kazanmışlardır.
Öğretmen :5
Öğrenci :16
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :
Saatler
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Tercan/Erzincan
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklık 99 km. dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır